Özgür basına linç girişimi

Özgür basına linç girişimi

GÜNDEM Haberleri

Suruç'taki terör saldırısı sonrası malum zihniyet özgür basını hedef tahtasına koydu, sözlü ve fiziki saldırılar hız kesmiyor.

Şanlıurfa, Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı sonrası olay yerine giderek gelişmeleri an be an takip eden A Haber Muhabiri Sercan Bilgi ve Kameraman Orhan Şener'e yönelik çirkin saldırılar gerçekleşti. Bir grup tarafından darp edilen A Haber ekibi büyük baskı altında işini yapmak zorunda kaldı. nbsp;
GAZETECİLERİ ÇATIDAN ATACAKLARDI
Olay anını anlatan Sercan Bilgi çatıdan yayın yaptıkları sırada bir kaç kişinin hedef göstermesi sonucu kalabalık grubun saldırısına uğradıklarını söyledi. Patlamanın hemen ardından olay bölgesine giden A Haber Ekibi canlı yayın sırasında bir grup tarafından grubun kalabalığı kışkırtmaya yönelik provokatif söylemleriyle karşılaştı.
Aşağı atılmakla tehdit edilen A Haber ekibi aşağıda bulunan kalabalığa ise DAEŞ militanları olarak gösterildi. nbsp;
SOSYAL MEDYADA LİNÇ KAMPANYASI
Türkiye Gazetesi yazarı Ceren Kenar ve Sabah yazarı Hilal Kaplan başta olmak üzere, provokasyonlara karşı uyarılarda bulunan medya mensuplarının mesajları ise malum zihniyetin tepkisini çekti. Yazarımız ve diğer medya mensupları gün boyu ahlaksız ithamlara maruz kaldı. Özgür basına yönelik sosyal medyadaki linç kampanyası ahlaksızca sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...