Cesedi bulunamamıştı, acı gerçek o fotoğraflarla ortaya çıktı!

Cesedi bulunamamıştı, acı gerçek o fotoğraflarla ortaya çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Korkunç patlamanın ardından Polen'in cesedi bir süre tespit edilemedi. Bu nedenle de ölümü kesinleştirilememişti ama...

Suruç'taki Korkunç patlamanın ardından Polen Ünlü'nün cesedi bir süre tespit edilemedi. Bu nedenle de ölümü kesinleştirilememişti. Arkadaşları yaşıyor olabileceği umuduyla sosyal medyada sürekli kayıp mesajları yayınladı. Polen'in cesedinin bulunamamasının sebebi bugün yine sosyal medyadan yapılan acı bir paylaşımla ortaya çıktı. Suruç'ta canlı bomba saldırısı sonucu yaşamını yitirenlerin arasındaydı Polen Ünlü. Cenazesi bugün İstanbul'da ölüme birlikte yürüdüğü Hatice Ezgi Sadet'le yan yana defnedildi. nbsp;

PATLAMANIN MERKEZİNDEYDİ
Okurken insanın boğazını düğümleyen o paylaşıma göre Polen patlamanın tam merkezinde yer alıyordu. Patlama en çok onu etkilemişti.
İşete o kahreden paylaşım: "Bugün polen adlı genç arkadaşın, kuzeni ve babasına, çektigimiz fotoları ağlayarak gösterdik. Polen'in bedeni yok hiçbir yerde dediler. Adli tıpta son kalan cenazelerde de yok dediler. Patlamadan saniyeler önce çektigim fotolardan polenin tam da patlamanın merkezinde yer aldığı görülüyor. Bedeninin olmayışını babasına ve kuzenine anlatmak çok zordu..."
(Milliyet)
Cesedi bulunamamıştı, acı gerçek o fotoğraflarla ortaya çıktı!
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden 20 yaşındaki Polen Ünlü'nün cenazesi, aynı saldırıda vefat eden yakın arkadaşı Hatice Ezgi Sadet'in yanında İstanbul'da toprağa verildi.
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ünlü için Çekmeköy Ensar Camisi'nde tören düzenlendi. Burada Ünlü'nün babası Şemsi ve annesi Sennur Ünlü taziyeleri kabul etti.
Polen Ünlü için ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Namaza Ünlü'nün ailesi ve yakınlarının yanı sıra arkadaşlar, HDP milletvekilleri Garo Paylan, Filiz Kerestecioğlu, Hüda Kaya ile CHP milletvekili Mahmut Tanal da katıldı.
Namazın ardından cenaze aracıyla Ihlamurkuyu Mezarlığı'na getirilen Ünlü'nün cenazesi, yapılan duanın ardından, aynı saldırıda hayatını kaybeden üniversiteden sınıf arkadaşı Hatice Ezgi Sadet'in yanında toprağa verildi. Ünlü ve Sadet'in mezarlarına, fotoğrafları bırakıldı.
Cesedi bulunamamıştı, acı gerçek o fotoğraflarla ortaya çıktı!
Cenazenin mezarlığa götürülmesi esnasında bazı kişilerin slogan atıp, Ünlü'nün fotoğraflarını taşıdığı görüldü.
Arkadaşların yan yana gömülmesinin, Polen Ünlü'nün ailesinin istedi üzerine Hatice Ezgi Sadet'in ailesinin kabul etmesi üzerine gerçekleştiği belirtildi. Arkadaşları ve yakınları, üniversitede aynı sınıfta okuyan Ünlü ve Sadet'in çok iyi anlaştıklarını ve çoğunlukla zamanlarını birlikte geçirdiklerini anlattı.Yakınları, beraber el işi yaparak satan 2 arkadaşın elde ettikleri gelirle Suruç'taki Kobanili çocuklara oyuncak, defter, kalem gibi eşyalar götürdüklerini ancak teslim edemeden olayın yaşandığını aktardı. Saldırıda yan yana oldukları belirten Ünlü ile Sadet'in, yan yana can verdikleri öğrenildi. (AA)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...