Yüksekova'da iki grup arasında kavga: 10 yaralı

/ Kaynak: DHA
Yüksekova'da iki grup arasında kavga: 10 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari Yüksekova'da iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kısa sürede taşlı-sopalı kavgaya dönüştü.

nbsp;Zaman zaman silah seslerinin de duyulduğu kavgada 10 kişi yaralandı. Nedim Zeydan Caddesi'nde öğle saatlerinde iddiaya göre iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.


SİLAH SESLERİ DUYULDU, ESNAF KEPENK KAPATTI


Kısa sürede taşlı-sopalı kavgaya dönüşen olayda, zaman zaman silah sesleri duyulurken, esnaf kepenk kapatmak zorunda kaldı.


POLİSTEN ANONS: LÜTFEN TAŞ ATMAYIN


Olay yerine gelen polis ekipleri, zırhlı araçlardan "Sizler için buradayız. Kavga etmeyin. Yaptığınız hareket yanlıştır. Taş atarsanız müdahale etmek zorunda kalacağız. Lütfen taş atmayın" diye anonslar yaptı.


TAZYİKLİ SU VE GAZ BOMBASIYLA MÜDAHALE


Kavga devam edince polis ekipleri tazyikli su, gaz bombası ile müdahale etti. Çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, yaralılar yoldan geçen araçlar ve ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane önünde de polis sıkı güvenlik önlemi aldı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...