Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı

/ Kaynak: DHA
Erdoğan, Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci-yazar ve iş kadını Tulu Gümüştekin'in İstanbul Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatildeyken hayatını kaybeden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun eşi olan Tulu Gümüştekin'in cenaze namazı Fatih Camii'nde kılındı. Gümüştekin'in cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı. Cenazeye Gümüştekin'in eşi Kaan Terzioğlu ve yakınlarının yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Milletvekili Berat Albayrak, eski bakanlardan Egemen Bağış, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, AVEA Ceo'su Erkan Akdemir de katıldı.

Erdoğan, Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı
Kılınan cenaze namazının ardından Gümüştekin'in cenazesi defnedilmek üzere Ulus Mezarlığı'na götürüldü.
Erdoğan, Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı


Erdoğan, Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı


TULU GÜMÜŞTEKİN KİMDİR?


Ünlü yazar 1 Temmuz 1968 tarihinde doğdu. 1991 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında kendi şirketi CPS'i (Corporate and Public Strategy Advisory Group) kurdu. Merkezi Brüksel'de olan şirketinin, İstanbul ve Washington D.C.'de ofislerini açan ünlü yazar dünyanın en başarılı iş kadınları arasında yerini aldı.


Avrupa Politikaları Merkezi/Brüksel (EPC), "Amcham" Amerikan Ticaret Odası, "Avrupa Dostları" (Friends of Europe), "De Warende" Derneği üyesiydi. "YASED"Uluslararası Yatırımcılar Derneği bünyesinde AB Çalışma Grubu Başkanlığını yaptı. 2011 yılında yılın en başarılı iş kadını olarak seçildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...