Şırnak'ta Atak helikopterleri ve komando timi harekete geçti!

/ Kaynak: DHA
Şırnak'ta Atak helikopterleri ve komando timi harekete geçti!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak Merkez Çakırsöğüt 1'İnci Jandarma Komando Tugayı'na akşam saatlerinde sızma girişiminde bulunan PKK'lılara hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnak Merkez Çakırsöğüt 1'İnci Jandarma Komando Tugayı'na akşam saatlerinde sızma girişiminde bulunan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.


Akşam saatlerinde, kalabalık bir PKK'lı grubu, merkez Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugayı'na sızma girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin farkettiği PKK'lı grup, bu durumu anlayınca geri çekilmek zorunda kaldı. Geri çekilen PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla Çakırsöğüt Tugayı'na bağlı bir komando timi harekete geçti. Operasyon başlatan komandolarla PKK'lılar arasında zaman zaman çatışma yaşandığı belirtilirken, operasyona havadan da tamamı yerli üretim olan Atak taarruz helikopterleri de destek verdi. Güvenlik güçleri ile PKK'lı grup arasında yaşanan çatışmada silah sesleri, kent merkezinden de duyuldu.


Öte yandan Cudi, Gabar, Çırav, Besta ile Kilise Dağı'nda çıkan yangınlar devam ediyor. Merkez ve kırsal alandaki yangınlara, güvenlik nedeniyle müdahale edilemiyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...