Bagajdaki rehin, polis kontrolünde ortaya çıktı

/ Kaynak: İHA
Bagajdaki rehin, polis kontrolünde ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Malatya'da, bir aracın bagajında elleri kelepçeli, ayakları bağlı vaziyette çuvala konulmuş bir kişinin bulunması olayında 4 kişi tutuklandı.

Gözaltına alınan ve sahte kimlik kullandıkları tespit edilen sürücü Nihat D, Gökhan D. ve Kemal D. ile bagajda bulunan İlhan S. savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi, diğer zanlı Nihat D. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Nihat D, Gökhan D ile Kemal D. adam kaçırma, kişiyi hürriyetten yoksun bırakma, kasten yaralama ve sahte kimlik kullanma suçlarından, bagajda elleri bağlı bulunan ve hakkında daha önce karıştığı bir suçtan dolayı yakalama kararı olduğu anlaşılan İhsan S. ise söz konusu suçtan dolayı tutuklandı.

Bagajdaki rehin, polis kontrolünde ortaya çıktı

Son günlerdeki terör olaylarına bağlı olarak Yakınca Polis Lojmanları önünde uygulama yapan ekipler, Nihat D. yönetimindeki aracı durdurmuş, araçtan "imdat kurtarın" şeklinde sesler duyan ekipler, bagajda ayakları ve başı çuvala geçirilmiş, elleri kelepçeli, ayakları bağlanmış halde bir kişi bulmuştu.

Bagajdaki rehin, polis kontrolünde ortaya çıktı

Uygulama devam ederken durdurulan 34 JB 1963 plakalı araçta da diğer araçtaki Nihat isimli şahıslardan birine ait kimlik bulunmuş, araç sürücüsü Kemal D'nin sahte kimlik taşıdığı belirlenmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...