7 il için 'kuvvetli yağış' uyarısı

7 il için 'kuvvetli yağış' uyarısı

GÜNDEM Haberleri

İzmir, Manisa, Balıkesir, Sinop, Kastamonu, Çorum ve Çankırı için kuvvetli gök gürültülü kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Sinop ve Kastamonu'nun iç kesimleri ile Çorum ve Çankırı'nın kuzeyi için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sinop ve Kastamonu'nun iç kesimleri ile Çorum ve Çankırı'nın kuzeyinde akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
Vatandaşlara, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.
İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, kuvvetli gök gürültülü sağanağın, İzmir'in merkez (Karabağlar, Buca, Gaziemir) ve çevre (Bergama, Kınık, Kemalpaşa, Torbalı, Tire, Bayındır, Ödemiş, Beydağ, Kiraz) ilçelerinde bugün öğleden sonra etkili olmasının beklendiği bildirildi.
Yağışın Manisa il geneli ile Balıkesir'in güneydoğusunda yer alan ilçelerde (Dursunbey, Sındırgı, Bigadiç, Savaştepe, Kepsut) lokal olarak kuvvetlenebileceği kaydedilen açıklamada, su baskını, yıldırım, dolu, ani sel ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...