DHA şehit askerlerin sansürsüz fotoğraflarını yayınladı!

DHA şehit askerlerin sansürsüz fotoğraflarını yayınladı!

GÜNDEM Haberleri

Siirt'te hain saldırıda 8 askerimizin şehit olmasının ardından Doğan Haber Ajansı akıl almaz bir yayına imza attı!

Doğan Haber Ajansı (DHA) 8 askerimizin şehit düştüğü Siirt'teki hain saldırının olay yeri fotoğrafını sansürsüz servis etti. Ajans saldırıdan hemen sonra şehitlerin kol bacak parçalanmış fotoğraflarını hiçbir editöryal süzgeçten geçirmeyerek olduğu gibi abonelerine servis etti. Olayın ardından yayınlanan bu fotoğraf gelen tepkiler üzerine ajans tarafından geri çekildi. nbsp;Büyük infial uyandıran fotoğraflar sosyal medyada anında yayıldı. DHA servis ettiği o fotoğrafı yarım saat sonra "Siirt'ten geçen fotoğrafı iptal ediyoruz. Kullanılmamasını rica ediyoruz" diyerek iptal etti. nbsp;
DHA şehit askerlerin sansürsüz fotoğraflarını yayınladı!


Türkiye'ye servis ettiği fotoğrafı iptal eden DHA kısa bir süre sonra ise İngilizce bilgilendirme ile dünyaya servis etti. nbsp;
"In southeastern province of Siirt, a bomb attack over military car allegedly killed eight soldiers while patrolling between �žirvan and Pervari districts in the region. Siirt DHA"

Şehit askerlerin cenazelerine hassasiyet göstermeyen ajansın fotoğraf editörleri aynı saatlerde nbsp;İstanbul Dolmabahçe'de polise saldıran zanlıların fotoğraflarını, buzlayarak nbsp;servis etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...