Eylem hazırlığındaki PKK'lılar yakalandı!

Eylem hazırlığındaki PKK'lılar yakalandı!

GÜNDEM Haberleri

Siir'te güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda 3 PKK'lı terörist gözaltına alınırken, tuzaklanmış 12 kiloluk bomba, 30 kalaşnikof ele geçirildi.

Siirt Valiliği, PKK/KCK bölücü terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Pervari İlçesi'nde operasyon düzenlediğini açıkladı. Pervari'de 20 kalaşnikof silah ile silaha ait 29 şarjör ele geçirilip, 2 kişi gözaltına alındı. Siirt İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü'nün ortak yaptığı çalışmada ise merkez Gökçebağ Beldesi girişinde bulunan fıstık bahçesinde toprağa gömülü vaziyette tuzaklanmış 12 kiloluk patlayıcı bulundu. Patlayıcı etkisiz hale getirildi. Siirt'in Barış Mahallesi'nde ise polisin bir eve yaptığı operasyonda ileri tarihlerde güvenlik güçlerine, kamu kurum kuruluşları ve lojmanlara olası bir saldırıda kullanılacağı değerlendirilen 10 kalaşnikof tüfek ile ele geçirildi. Silahlarla ilgili ev sahibi İ.E., gözaltına alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...