'Mavi bereli'ler PKK ile mücadele için doğu illerine gönderildi!

/ Kaynak: AA
'Mavi bereli'ler PKK ile mücadele için doğu illerine gönderildi!

GÜNDEM Haberleri  / AA

"Mavi bereli"ler terörle mücadele için göreve hazır. Özel eğitimli komandolar, terör örgütü PKK ile mücadele için doğu illerinde konuşlandırıldı.

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı ve Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı bünyesindeki özel eğitimli komandolar, terör örgütü PKK ile mücadele için doğu illerinde görevlendirildi. Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığındaki özel eğitimli komandolar, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar için Hakkari'de konuşlandırıldı. Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı bünyesindeki komandolar da terör örgütüyle mücadele kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerde görevlendirildi. Modern silah ve teçhizatlarla donatılan "mavi bereli"ler, zorlu eğitim süreçlerinden geçiyor. nbsp;Kayseri ve Bolu'daki komando tugayları 3 yıl aradan sonra Doğu ve Güneydoğu'ya gitti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...