HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Her şehit vatana vurulan mühür'

'Her şehit vatana vurulan mühür'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı, Zafer Bayramı mesajında “paralel ve bölücü” tehdite dikkat çekti: Her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladıkları mesajda, "Nice ihanet çetelerini çökertmiş aziz milletimiz, yine tek vücut olacak" dedi. Türk milletinin başarılarla dolu yürüyüşünde en önemli dönüm noktalarından biri 30 Ağustos Zafer Bayramı. Yurdun her yerinde büyük gurur ve heyecanla kutlanan bu günde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir mesaj yayınladı. Erdoğan 81 il ve dünyanın dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşların Bayramı'nı kutladı. Erdoğan mesajında, "Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir. 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır' dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür" dedi. 
Terör örgütleriyle mücadelede aynı kararlılık mesajları veren Başbakan Davutoğlu da şöyle konuştu: "Terör örgütlerine ve cinayet şebekelerine karşı yürüttüğümüz mücadele, vatandaşlarımızın hayat hakkına, demokrasimize ve ülkemizin bekasına yönelik tehditlere karşı istiklal ruhumuzun tezahürüdür. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyen güçler daima devletimizi bütün azamet ve kudretiyle karşılarında bulacaktır. Ülkemizi parçalamak isteyenler, milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. 30 Ağustos zaferiyle taçlanan bu sağlam ruh, inanıyorum ki milletimizi diri tutmaya ve bütün canlılığıyla geleceğimizi ihya etmeye devam edecektir." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...