Annesine kavuştu

Annesine kavuştu

GÜNDEM Haberleri

Iğdır'da şehit edilen polis memuru Olgun Kurbanoğlu, doğum yeri olan Kars'ta bir hafta önce ölen annesinin yanında gözyaşları arasında defnedildi

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde PKK'lı teröristlerin 'Şüpheli 2 kişi var' diye çağırtarak pusuda şehit ettiği polis memuru 45 yaşındaki Olgun Kurbanoğlu, doğum yeri olan Kars'ta bir hafta önce ölen annesinin yanında gözyaşları arasında defnedildi. Üç çocuk babası olan şehidin eşi Asuman Kurbanoğlu cenazede tabuta sarılarak, ''Ben dik duracağım şehidim. Sen bize şefaat edeceksin. Sen Peygamberimizin şefaatine mazhar oldun şehidim'' diyerek yürekleri dağladı.
Kilis'te Suriye sınırında açılan ateş sonucu şehit düşen Er Yusuf Beylen de Şanlıurfa'da dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı törende, anjiyo ameliyatı olması nedeniyle oğlunun cenazesini göremeyen baba İsa Beylen, Türk Bayrağı'na sarılı tabutun açılmasını istedi. Vali İzzettin Küçük devreye girerek, tabutun açılmaması konusunda babayı ikna etti. 
Batman'da PKK'lıların silahlarla sivil polis otomobiline düzenlediği saldırıda şehit olan 38 yaşındaki 2 çocuk babası komiser yardımcısı Burhan Gatfar da Elazığ'da gözyaşları arasında defnedildi. Baba Zeki Gatfar baygınlık geçirince, sağlık ekipleri müdahale etti. 
Dün bir acı haber de Şemdinli'den geldi.  Operasyon yürüten birliğe teröristlerce yapılan saldırıda Piyade Er Batıkan Avcı şehit oldu. Acı haberin ardından güçlükle ayakta duran şehit babası Köksal Avcı, "İçim yanıyor. Bu nasıl bir acıdır Allah'ım" diyerek ağıt yaktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...