Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adıyaman'da teröre tepki yürüyüşü

/ Kaynak: İHA
Adıyaman'da teröre tepki yürüyüşü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde teröre tepki yürüyüşü gerçekleştirildi.

Terör örgütü PKK tarafından Dağlıca'da Türk askerine yapılan hain saldırıya, Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Adıyaman'da da tepki gösterildi. Gölbaşı ilçesi 75. Yıl Meydanı'nda toplanan grup, basın açıklaması yaptı. Grup Turan Özdemir caddesinden ilerleyerek, İstasyon'a kadar yürüdü. 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde slogan atan grup, İstasyo'ndan tekrar 75. Yıl Meydanı'na gelerek eylemlerini sonlandırdı.


Grup adına basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Gölbaşı Temsilcisi Erdem Hilal, “Son günlerde yaşadığımız acı haberler durmaksızın devam ederken dün gecede Dağlıca'da yüreklerimiz dağlanarak parçalandı. Bu devlet Malazgirt'te başlayan, Miryokefalon'da adı konan, Çanakkale'de kıyama duran, Sakarya'da destanlaşan bir mücadeleyle yüz binlerce şehidin kanı karşılığında sonsuza dek elde ettiği kutsal vatan topraklarıdır. Bu devletin adı Türkiye Cumhuriyeti, bu vatanın adı da Türkiye'dir. Buradan sonra ne gidilecek başka bir yurt ne de verilecek bir karış toprak yoktur. Bu vatan ve bu devlet bir mezar taşı dahi olmayan toprakla haşr olmuş şehitlerin son sözü gazilerin gelecek nesillere bıraktığı emanetidir. Son günlerde gerek askerimize gerek polisimize karşı yapılan hain saldırılar sonucu şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, tüm Ülkemize başsağlığı diliyoruz. Bilinmelidir ki ülkemizin son ferdi can verene kadar bu bayrak yere düşmeyecek minarelerde ezan dinmeyecek ve bir çakıl taşı dahi verilmeyecektir. Bedeli kanla ödenen Bu vatanımız için ne yazık ki halen şehit vermekteyiz. Adı ne olursa olsun hangi kılıfa girerse girsin üç beş çapulcu karşısında tek yumruk halinde 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye haykırıyoruz” dedi.


Yapılan basın açıklamasının ardından dev Türk bayraklarıyla sloganlar atarak yürüyüş yapan grup olaysız dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...