Polis karakoluna silahlı saldırı

Polis karakoluna silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri

Mersin'nin merkez Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi'ndeki polis karakoluna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı.

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Siteler Mahallesi'ndeki polis karakoluna yakınındaki Hatice Ulu İlkokulu'ndan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı. Polislerin karşılık vermesi üzerine saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından olay yerine sevk edilen özel harekat ekipleri, Hatice Ulu İlkokulu'nun bahçesinde yaptığı aramada çok sayıda boş kartuj ve kar maskesi buldu. Bölgeyi çembere alan güvenlik güçleri, olay yerinin yakınlarında 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...