Terör örgütüne darbe görüntüleri yayınlandı

/ Kaynak: AA
Terör örgütüne darbe görüntüleri yayınlandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK'lı terörist ve yandaşlarının güvenlik güçlerine karşı barikat kurmaları ve hendek açmaları İHA ve MOBESE'ler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Şırnak'ın Cizre ilçesi ile diğer yerleşim birimlerinde, insansız hava araçları (İHA) ile güvenlik güçlerinin kameralarına yansıyan görüntülerde,  terör örgütüPKK mensuplarının güvenlik güçlerine yönelik saldırı ve pusu hazırlıkları, toplumsal müdahale araçlarının terör yandaşlarına müdahaleleri, teröristlerin ellerine geçirdikleri her türlü malzemeyi barikat kurmak için kullandıktan sonra ateşe vermeleri yer alıyor.


Adana'da yüzleri örtülü bir grup teröristin beraberlerinde getirdikleri pompalı tüfekle MOBESE kamerasını devre dışı bırakmak için ateş açmaları, çevik kuvvetin akşam müdahalede bulunduğu terör yandaşlarının molotoflu saldırılarının yer aldığı görüntülerde, yola araçlarla kurulan barikatı aşmaya çalışan bir iş makinesinin, gizlendiği yerden çıkan bir terörist tarafından roketatarla vurulması da bulunuyor. Terörist daha sonra güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu etkisiz hale getiriliyor.


Görüntülerde ayrıca teröristlerin, barikat önünde müdahale eden Ejder aracına patlayıcı madde atması, Mardin'in Mazıdağı ilçesinde hükümet konağına saldırmak için gece gelen 3 teröristin daha ateş açamadan güvenlik güçlerinin müdahalesiyle karşılaşması ve bölgeden kaçarak uzaklaşmaları, Mersin'de emniyet aracına molotof atan terör yandaşının daha sonra saklandığı markette gözaltına alınması ile Muş'ta eli silahlı terörist grubunun polis merkezine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlemesi de bulunuyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...