Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK bombası çocukların elinde patladı

PKK bombası çocukların elinde patladı

GÜNDEM Haberleri

Kızıltepe'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensuplarınca poşet içerisinde bir evin damına bırakılan patlayıcı, çocukların elinde infilak etti...

Kızıltepe'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H mensuplarınca poşet içerisinde bir evin damına bırakılan patlayıcı, çocukların elinde infilak etti. Patlama sonucu, 1'i ağır 2 çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Koçhisar Mahallesi'nde dün gece Cizre'de terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H mensuplarınca düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında bir evin damına siyah poşet içerisinde parça tesirli el yapımı patlayıcı bırakıldı. Damda oynayan çocukların poşeti kurcalaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada Tahsin U.(9) ve Ramazan Ş. (9) yaralandı.

PKK bombası çocukların elinde patladı

Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan çocuklardan Tahsin U'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, patlamanın olduğu bölgede araştırma yaptı.
 
PKK bombası çocukların elinde patladı


Koçhisar Mahallesi'nde dün gece Cizre'deki sokağa çıkma yasağını bahane ederek toplanan YDG-H mensupları, duvarını yıktıkları bir marketi ateşe vermiş, güvenlik güçleri gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etmişti.

PKK bombası çocukların elinde patladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...