Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elinde bomba patlayan çocuk hayatını kaybetti!

/ Kaynak: İHA
Elinde bomba patlayan çocuk hayatını kaybetti!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir evin damına YDG-H'li teröristlerin poşet içinde bıraktığı el yapımı bombalarla oynayan 2 çocuktan biri hayatını kaybetti

Kızıltepe'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'li teröristler tarafından Cizre olaylarını protesto etmek için düzenleyecekleri yasa dışı gösterilerde kullanmak üzere Koçhisar Mahallesi'ndeki bir evin damına içinde el yapımı bombalar bulunan poşet bırakılmıştı. Poşet içinde ne olduğunu merak ederek kurcalayan 9 yaşındaki Tahsin U. ile aynı yaştaki Ramazan Ş. bombaların infilak etmesi sonucu yaralanmıştı. Yaralı çocuklar çağrılan ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılmış ve durumu ağır olan Tahsin U. ameliyatta alınmıştı. Daha sonra yoğun bakımda yer olmadığı için Diyarbakır'a kaldırılan Tahsin U. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...