Operasyonlara bayram arası yok

Operasyonlara bayram arası yok

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki PKK mevzileri ve yığınıklarının hava harekatıyla imha edildiğini açıkladı.

Hakkari'de teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzileri ve sığınaklara, hava harekatı düzenlendi. Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı tespit edilen silah mevzileri ve sığınaklar, hava harekatı ile imha edildi. Öte yandan örgütün Kuzey Irak'ta bulunan kamplarından kaçan 7 terörist, Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sayfasında önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, bölücü terör örgütünün Kuzey Irak'ta bulunan kamplarından kaçan 7 terörist de Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde iki terörist iki tabanca ve iki el bombasıyla, Şırnak Uludere'de bir terörist makineli tüfekle ve Hakkari Şemdinli'de bir terörist silahsız ve teçhizatsız yakalandı. 


TERÖRİSTLER YAKALANDI


Ayrıca, Şırnak'ın Boyunyaka Köyün'de bulunan sözde "Şehit Cuma Biliki Mezarlığı"na canlı kalkan olarak giden 18 kişi yakalandı. Zanlılar hakkında adli tahkikat başlatıldı. Bingöl-Elazığ karayolunu ulaşıma kapatmak isteyen teröristlere müdahale sonrası çıkan çatışmada 2 terörist silahlarıyla ölü ele geçirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...