Çözüm süreci ve başkanlık sistemi yerini koruyacak

Çözüm süreci ve başkanlık sistemi yerini koruyacak

GÜNDEM Haberleri

Davutoğlu'nun 4 Ekim'de kamuoyuna açıklayacağı seçim beyannamesine vatandaşı birebir ilgilendiren sosyal politikalar ve ekonomik vaatler damga vuracak

İsmail Sonsuz ANKARA
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ABD temaslarının ardından 4 Ekim'de kamuoyuna açıklayacağı seçim beyannamesine vatandaşı birebir ilgilendiren sosyal politikalar ve ekonomik vaatler damga vuracak. Manifesto niteliğinde olacak beyannamedeki çalışmalar AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Çelik koordinasyonundaki ekip tarafından yürütülüyor. Son rötuşları ABD dönüşü Başbakan Davutoğlu yapacak. 7 Haziran'a kıyasla daha kısa tutulacak 1 Kasım beyannamesi, halktan gelen talepler doğrultusunda hazırlandı. Her ilde gerçekleştirilen anketlerde yerel ihtiyaçlar belirlendi. Beyannamede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Buzdolabında' dediği çözüm sürecinin devam etmesinin PKK'nın kesin olarak silah bırakıp Türkiye dışına çekilmesine bağlı olacağı vurgulanacak; demokratikleşme adımlarının engellemeyeceği anlatılacak. Beyannamede, 7 Haziran seçimleri öncesi dile getirilen hedef ve projeler de yer alacak. Bu kapsamda AK Parti'nin yeni anayasa hedefi aynı şekilde korunacak. Başkanlık sistemi de yenilenen beyannamede bulunacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...