HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Silvan'da yasak kalktı, ortalık savaş alanına döndü!

Kaynak: İHA
Silvan'da yasak kalktı, ortalık savaş alanına döndü!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 4 gündür süren sokağa çıkma yasağının bugün akşam saatlerinde kaldırılmasının ardından ortalık adeta savaş alanına döndü.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşanan terör olayları, açılan hendekler ve kurulan barikatlar nedeniyle 4 gün önce ilan edilen ve bugün akşam saat 17.30'dan itibaren geçerli olmak üzere kaldırılan sokağa çıkma yasağının ardından ilçede olaylar çıktı. Yasağın hemen ardından ilçenin çeşitli bölgelerinde bir araya gelen gruplar, yoğun çatışmaların yaşandığı Tekel, Feridun, Mescit ve Konak Mahallelerine doğru yürüyüşe geçti. Polis, gruplara zırhı araçlardan dağılmaları yönünde anons yaptı. Ancak grup, anonsa aldırış etmeden yürüyüşünü sürdürdü. Bunun üzerine polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği grup, polise taşlarla karşılık verdi. İlçede olaylar sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...