PKK'nın hedefi çocuklar

PKK'nın hedefi çocuklar

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da PKK bombası çocukların elinde patladı. Hainler, öğrenciler dersteyken liseye de saldırdı

Kalleşlikte sınır tanımayan teröristler, çocukları bile gözünü kırpmadan katletmeye devam ediyor. Teröristler, dün Diyarbakır Koşuyolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine el yapımı patlayıcı attı. Öğrencilerin derste bulunduğu sırada atılan patlayıcı, jeneratör dairesine isabet etti. Saldırı sonucu binada hasar oluşurken ölen ya da yaralanan olmadı. 
Silvan'da çocukların sokakta bulup oynadığı roket başlığının patlamasıyla ise 1 çocuk feci şekilde can verdi. Olay, Silvan ilçesinde 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağının uygulandığı Tekel Mahallesi'nde meydana geldi. Türk Telekom Yatılı İlköğretim Okulu'nun bahçesinde oynayan 4 çocuk, yerde buldukları cisimle oynamaya başladı. Cisim bir süre sonra çocukların elinde patladı. Çocuklardan 9 yaşındaki Hasan Yılmaz hayatını kaybederken, 6 yaşındaki Mert, 10 yaşındaki Ümit ve 6 yaşındaki Mazlum yaralandı. 
Benzer olaylar geçtiğimiz günlerde de yaşandı. 27 Eylül'de Diyarbakır'ın Merkez Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce sokağa yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 5 çocuk yaralanmıştı. 8 Eylül'de ise Diyarbakır Silvan'da PKK'nın okul yakınına bıraktığı roket mermisi çocukların elinde infilak etmiş, 1 çocuk ölmüş, 3 çocuk yaralanmıştı. 11 Eylül'de de Mardin Kızıltepe'de YDG-H mensuplarınca poşet içerisinde bir evin damına bırakılan patlayıcı, çocukların elinde patlamış, 9 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetmişti.
PKK'nın hedefi çocuklar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...