Başbakan Davutoğlu: Ankara katliamında ölü sayısı 99

Başbakan Davutoğlu: Ankara katliamında ölü sayısı 99

GÜNDEM Haberleri

Ankara'daki bombalı saldırıda ölü sayısının 99 olduğunu açıklayan Başbakan Davutoğlu, bir canlı bombanın kimliğinin belirlendiğini de belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 99 olduğunu açıkladı. 94 kişinin cenazelerinin ailelerine teslim edildiğini belirtti.

Davutoğlu, "4'ü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak hasebiyle ailelerine haber edildi. Bugün herhalde bu saatlerde teslim edilmiştir belki de. Bir tanesi de Filistinli olduğu için, Filistin'den ailesinin gelip almasını bekliyoruz" dedi. 

Davutoğlu, "Canlı bombalardan birinin kimliği belirlendi. Genellikle canlı bombaların tümünün infilak etmesinden dolayı ceset bütünlüğü olmadığı için kimliği tespit edilemiyor. 3 el, 2 gün içinde 21 milyon parmak iziyle karşılaştırıldı. Birinin parmak izi Türkiye'de çıkmadı. Dış bağlantılar üzerinde çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...