Bülent Arınç'tan sitem: TRT bana ambargo koydu

Bülent Arınç'tan sitem: TRT bana ambargo koydu

GÜNDEM Haberleri

CNNTürk'te açıklamalarda bulunan AK Parti'nin kurucularından Bülent Arınç, TRT dahil bir çok televizyon kanalının kendisine ambargo koyduğunu açıkladı.

'Heyecanımı kaybettiğimi de söyleyebilirim. Birilerine olan sevgimi de biraz kaybetmiş olabilirim. Beraber siyaset yapacağınız insanlarla aranıza buzdan duvarlar girmeye başlamışsa, ara vermenin tam zamanı demiş olabiliriz' diyen Arınç 'İnsan yol arkadaşını çok iyi seçmeli' diye ekledi. 'Bugüne kadar söylemediğim bir şey var' diye sözüne başlayan Arınç, TRT'de dahil bir çok televizyon kanalının kendisine           ambargo koyduğunu açıkladı. Arınç, “Hatta Bülent Arınç iyi adamdır, Abdullah Gül iyi şeyler yapmış diyenler programdan çıkarılıyor. O kayda alındıysa, kayıtlar siliniyor. Abdullah Gül'ü onu fazladan savunuyormuşum gibi bir intiba var. Ben haksızlıklara tahammül edemem” dedi. Davutoğlu'nun kendisinden tekrar aday olmasını istediğini belirten Arınç, “Bir gece 12'den 4'e kadar görüşmemiz oldu. Bana hak verdi sağ olsun. Bu dönem aday olmadım, kendimce çok haklı sebeplerim var. Ailece mutluyuz, eşim çok memnun kaldı” diye konuştu. Arınç, Başbakan Davutoğlu'nu gayet başarılı bulduğunu da belirterek, “Davutoğlu ile ilgili değerlendirmem yüzde yüzdür. Başarılıdır, gayretiyle fevkalade başarılıdır. Eşiyle örnek bir ailedir. İmanı sağlamdır.” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...