Özdağ: Ülkücüler de AK Parti'ye katılıyor

Özdağ: Ülkücüler de AK Parti'ye katılıyor

GÜNDEM Haberleri

“AK Parti'ye katılmayıp da ülkücü, milliyetçi kimliğinde olanlar çarşamba günü bir deklarasyon yayınlayarak partimizi destekleyeceklerini söyleyecekler...”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partisine toplumun her kesiminden geniş katılımların olduğunu belirterek, “AK Parti'ye katılmayıp da ülkücü, milliyetçi kimliğinde olan arkadaşlarımız da çarşamba günü bir deklarasyon yayınlayarak AK Parti'yi destekleyeceklerini söyleyecekler” dedi. Partilerin bir araç olduğunu, asıl amacın Türkiye'nin zenginliği, mutluluğu, ekonomik ve siyasi istikrarını yakalayarak dışarıda itibarlı bir ülke haline gelmesi olduğunu vurgulayan Özdağ, bu doğrultuda düşünenlerin AK Parti'ye katıldığına dikkati çekti. Özdağ, “Türkiye'nin her yerindeki Alperen Ocakları'ndan, Büyük Birlik Partisi'nden, Saadet Partisi'nden, MHP'den katılımlar var. Aklın yolu birdir. HDP'nin seçim barajını aşması için ne kadar Marksist, Leninist, ne kadar LGBT'li varsa hepsi HDP'ye oy verdiler. Yani Türkiye'de HDP'de birleşebilenler varken AK Parti'de de birleşebilenlerin olduğunu göstermek gerekiyor” dedi. Özdağ, “Geçmişte HDP'ye oy veren Müslüman Kürtler, demokrat Kürtler, milli ve yerli olan solcular, gerekirse ödünç oy istiyoruz sizden” ifadesini de kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...