HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Melek Baykal'dan başörtülü kadınlara çok ağır ifadeler!

Kaynak:
Melek Baykal'dan başörtülü kadınlara çok ağır ifadeler!

GÜNDEM Haberleri  / 

Tiyatrocu Melek Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden beraber fotoğraf çektirdiği başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullandı.

Yozgat'taki Hayri İnal Konağını ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Melek Baykal başörtüsü hazımsızlığını bir kez daha ortaya koydu. Konakta kendisiyle hatıra fotoğrafı çektiren başörtülü kadınlara çirkin ifadeler kullanan Baykal'a sosyal medyada tepki yağdı. Baykal tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.
Melek Baykal'dan başörtülü kadınlara çok ağır ifadeler!

İŞTE MELEK BAYKAL'IN O PAYLAŞIMI
"Konağın duvarında konağın gerçek sahipleri Hayri İnal ve ailesinin resimlerini gördüm… Gözlerime inanamadım en az 100 sene önce çekilen resimlerdeki hanımefendiler son derece medeni bir tavır ve kılık kıyafetleriyle bana gülümsüyorlardı…
Çok mutlu olmuştum. Sonra kafamı sola çevirdim gördüğüm manzara 150 sene sonra geldiğimiz noktaydı… Yani konağın yeni sahipleri Yozgat belediyesi ve çalışanları… yeni sahipleriyle aralarına girip resim çektirdim. Yüzümdeki ifadeden ne kadar mutlu olmuşum anlarsınız zaten… Konağı terk ederken aklımda tek bir şey kaldı konağın gerçek sahiplerinin medeni halleri. Sonra karmakarışık duygularla oradan uzaklaştım. Ve kendi kendime sordum. Biz ne zaman ve neden bu kadar geriye gittik diye. Cevabını bulamadım."
Melek Baykal'dan başörtülü kadınlara çok ağır ifadeler!



GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...