Bayrampaşa'daki patlamada bomba TNT çıktı

Düzenleyen:
Bayrampaşa'daki patlamada bomba TNT çıktı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ait servis aracının geçişi sırasında patlatılan bombanın TNT olduğu belirlendi

Biri metroda diğeri olay yerinden geçen otomobilde bulunan 2 kişinin hafif yaralandığı saldırının ardından Bomba İmha ve Olay Yeri İnceleme şube müdürlüklerine bağlı uzman polisler, bombanın türü ve tipinin belirlenmesi için bulunan tüm parçaları mercek altına aldı.

1 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA TNT

Yapılan ilk inceleme sonuncunda bombanın 1 kilogram ağırlığında TNT olduğu tespit edildi. Polis, eylemi gerçekleştiren saldırgan ya da saldırganları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan patlamanın şiddetiyle parçalanan bariyerler dün yenilendi.

TNT PKK'NIN EYLEMLERİNDE KULLANDIĞI BİR PATLAYICI TÜRÜ

6 gün önce Dr. Süleyman olarak bilinen terör örgütü PKK komutanlarından Sait Çürükkaya, sınırlarımızı sadece TNT türü patlayıcılarla koruyoruz" demişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...