Aşırı hızlı kamyon TEM’de dehşet saçtı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Aşırı hızlı kamyon TEM’de dehşet saçtı

GÜNDEM Haberleri  / iha

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir kamyon, önce önündeki taksiye daha sonra da başka bir kamyona çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Bekirdere viyadüğü mevkide Ankara yönünde seyir halinde olan Ferhat Ç. idaresindeki 06 PDU 14 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen kamyon, önce önünde seyir halinde olan Levent Ö. idaresindeki 67 AC 345 plakalı otomobile, daha sonra da 34 JH 0338 plakalı başka bir kamyona çarparak durabildi.
İKİ KAMYONUN ARASINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU
Kazada 06 PDU 14 plakalı kamyonun sürücüsü Ferhat Ç. aracının içerisinde sıkışırken, kazayı gören diğer sürücüler olayı itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir İtfaiye ekipleri, kamyonun içerisinde sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartarak 112 Acil sağlık ekiplerine teslim ettiler. Kullanılamaz duruma gelen 67 AC 345 plakalı aracın sürücüsü Levent Ö. ise kontrolden çıkan kamyonun ilk çarpmadan sonra hemen direksiyonu sağa kırarak aracını emniyet şeridine attığını ve bu şekilde kurtulduğunu söyledi. Herhangi bir yara almadan kazadan kurtulan Levent Ö. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, kamyonun sürücüsü Ferhat Çelik Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik kontrollü olarak verilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...