Özdağ: Camiler mührümüzdür hainler

Düzenleyen:
Özdağ: Camiler mührümüzdür hainler

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, terör saldırılarına ilişkin konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, terör saldırılarına ilişkin, "Bazı hainler Hz. Ömer döneminde fethedilmiş 'Diyarbekir' diye adlandırdığımız bölgede tarihi camilerimizi yakacak kadar alçalabiliyor" dedi.

Özdağ, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan'ı makamında ziyareti ardından, Ahmetli Belediyesi tarafından Alahıdır Mahallesi'nde düzenlenen tapu dağıtım törenine katıldı.

"CAMİLERİMİZ MÜHRÜMÜZDÜR"

Burada konuşan Özdağ, Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınadı.

"Bu topraklara 960'lı yıllarda geldik. Geldiğimiz günden bu yana kadar fethettiğimiz her yerde cami yaptık. Camilerimiz mührümüzdür" diyen Özdağ, şöyle konuştu:

"ALÇAKLAR, HAİNLER"

"Datça'ya, Muğla'ya kadar gittik. Orada denizin sınırına ulaştığımızda cami yaptık. Dedik ki 'Burası Türkiye'nin toprağıdır' ama birileri, bazı hainler Hz. Ömer döneminde fethedilmiş 'Diyarbekir' diye adlandırdığımız bölgede tarihi camilerimizi yakacak kadar alçalabiliyor. Fatih Paşa Camisi'ni yakıyorlar. Camilere molotofkokteyli atıyorlar. Sonra utanmıyorlar, 'burayı helikopterlerle vurdular' diyorlar. Helikopterle bombalansa o çatı durur mu yerinde, o duvarlar durur mu orada. Sizin alçaklar, hainler yapıyor onu."

Özdağ, konuşmasının ardından vatandaşlara tapularını dağıtıp, engelli bir vatandaşa akülü sandalye hediye etti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...