Güler Sabancı'dan Koç ailesine başsağlığı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Güler Sabancı'dan Koç ailesine başsağlığı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, işadamı Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, işadamı Mustafa Koç’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Güler Sabancı başsağlığı mesajında şu sözleri kaydetti:"Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı sevgili dostum Mustafa Koç’un vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Ülkemiz iş dünyası çok sevilen, yüce gönüllü ve çok kıymetli bir evladını çok genç yaşta kaybetmiştir. Ekonomimizin ve sanayimizin gelişimine büyük katkıları ve emeği olmuş on binlerce kişiye istihdam oluşturmuş, vakıf çalışmalarında, toplumsal gelişmede örnek işler gerçekleştirmiş, uluslararası itibarı ile tanınmış sevgili Mustafa Koç’un genç yaşta aramızdan ayrılması hepimiz için büyük kayıptır. Merhuma Allah’tan rahmet; tüm Koç Ailesi’ne, Koç Topluluğu’na ve ülkemize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum". 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...