HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İHA'ya 'Yılın Haber Ajansı' ödülü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İHA'ya 'Yılın Haber Ajansı' ödülü
Ödül, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği “Anadolu Medya Ödülleri” töreninde İhlas Haber Ajansı, ‘Yılın Haber Ajansı’ ödülüne layık görüldü.

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından düzenlenen “Anadolu Medya Ödülleri” törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve çok sayıda medya temsilcisi katıldı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada, terörle mücadele de kararlılık vurgusu yaparak, “Son dönemde ‘Gezi Parkı’, ’17-25’, ‘Kobani’ olayları ve arkasından gelişen siyasi süreçlerin hemen tamamında buradaki arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğunun sağlam bir şekilde, sağlam bir iradeyle Türkiye demokrasisinin gelişmesinden yana tavır koyduğu da tarihi bir gerçektir. Türkiye’nin bir bölgesini ve o bölgedeki mücadelenin sonucu olarak da hemen hemen bütün Türkiye’yi meşgul eden terörle mücadele konusunda birkaç temel hususta durmak istiyorum. Terörle mücadele büyük bir kararlılıkla devam ediyor. En kısa zaman da terör örgütü iş yapamaz hale getirilecek ve Türkiye’de halkımızın bu süreçte karşılaşmış olduğu maddi ve manevi kayıpların giderilmesi için devlet olarak bu yaraları saracağız. Bunları yaparken de milli birlik ve kardeşliğimizi yeniden tesis edecek güçlü bir iradeyi de ortaya koyacağız. 20 Temmuz’dan bu yana karşı karşıya kaldığımız terörle mücadele 72 koldan bize karşı yürütülen bir mücadeledir” ifadelerini kullandı.
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise, “Son dönemlerde bu bölgelerimizde sıkıntılı olaylar yaşıyoruz. Halkımızın, insanımızın emniyetini tehlikeye sokan bir takım terör hadiseleri yaşıyoruz ve bununla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu hadiseleri de en güzel şekilde ele alan ve aktaran bütün medya mensuplarına teşekkür ediyorum. Bugün doğu da ve güneydoğu da yaşananlar geçmiş Türkiye’de yaşananlarla karıştırılmamalıdır. Bugün yapılan terörle mücadele operasyonları halkımızın güvenliği için yapılan bir mücadeledir” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından, 320 Anadolu medyasının kendi bölgelerinde yaptıkları kamuoyu yoklamaları sonucunda ödül alan kişi ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi.
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen organizasyonda İHA “Yılın Haber Ajansı” ödülüne layık görülürken, ödülü İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’a Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş takdim etti. Anadolu Yayıncılar Derneği’ne teşekkürlerini ileten Yaşar, “Bu ödülü Sayın Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın elinden almak ayrı bir ayrıcalık. Bu ödülü dünyanın dört bir tarafında nereye giderseniz gidin sizi karşılayan 800 İhlas Haber Ajansı çalışanı adına alıyorum” dedi.
Ödül töreninin ardından program sona erdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...