HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2 terörist öldürüldü, 4 terörist yakalandı

Düzenleyen: /
2 terörist öldürüldü, 4 terörist yakalandı
Tsk, Genelkurmay, Son Dakika, Terörist, Yakalandı, Öldürülen Terörist, Diyarbakır, Sur, Şırnak, Haber

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı. Şırnak'ın Cizre ilçesinde de 4 terörist yakalandı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda 2 terörist daha öldürüldü. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 207 oldu. Öte yandan ilçede iki Kaleşnikof piyade tüfeği, altı Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 30 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir tabanca, bir tabanca şarjörü ve bir telsiz ele geçirildi. Altı el yapımı patlayıcı imha edildi. İmha edilen EYP sayısı 199'a yükseldi.

4 terörist yakalandı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde icra edilen ayrıntılı aramada, dört terörist yakalandı. Ayrıca ilçedeki yapılan aramalarda daha önceden öldürüldüğü değerlendirilen toplam 13 PKK'lı teröristin cesedi bulundu. Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 663 oldu.
Ayrıca Cizre'de 3.900 kg amonyum nitrat, 123 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, beş Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, bir el bombası, üç telsiz ve sekiz cep telefonu ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...