AK Partili vekilin çetin sigara savaşı

Düzenleyen:
AK Partili vekilin  çetin sigara savaşı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikazından sonra sigarayı bırakma kararı alan AK Partili Mehmet Altay, büyük bir çabanın içerisinde.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
AK Parti Uşak Milletvekilli Mehmet Altay, 20 yıldır günde üç paket içtiği sigara ile vedalaşmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile iki haftaya yakın bir süredir sigara içmeyen Altay, “Biraz üzerimde baskı hissediyorum ama bırakmayı deniyorum” dedi. 
AK Partili Altay’ın sigarayı bırakma kararı alması, Cumhurbaşkanının geçtiğimiz günlerdeki Güney Amerika ziyaretine dayanıyor. Bu ziyarette kendisine eşlik eden milletvekillerine sigarayı bırakanlara yönelik vereceği resepsiyonu anlatan Erdoğan’a Altay’ın çok sigara içtiğinden bahsedilmiş. Bunun üzerine Erdoğan, resepsiyona Altay’ın da davet edilmesini istemiş. Altay, bundan sonrasında yaşananları şöyle anlattı: “Benim bu olanlardan haberim yoktu. Cumhurbaşkanlığından beni arayıp resepsiyona davet ettiklerinde, ‘Bir yanlışlık olmasın. Ben hâlâ sigara içiyorum’ dedim. Cumhurbaşkanının özellikle davet ettiğini söylediler. Resepsiyonda, Cumhurbaşkanı ‘Sen çokça sigara içiyormuşsun. Gel burada anlaşalım bırak şu sigarayı’ dedi. Ben ‘Deneyeceğim’ dedim”  Bu diyalogdan sonra sigarayı bırakmaya karar verdiğini belirten Altay, “9 gündür içmiyorum. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sadece ağzımda yaralar çıktı. Ailem ve arkadaşlarım da bana destek oluyor” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...