Bu kare Post modern darbeye en güzel cevap

Düzenleyen:
Bu kare Post modern  darbeye en güzel cevap

GÜNDEM Haberleri

TBMM Genel Kurulu dün Hazine Müsteşarlığı, BDDK, SPK, Vakıflar Genel Müdürlüğü, AFAD, TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu bütçelerini görüşmek üzere toplandı.

TBMM Genel Kurulu dün Hazine Müsteşarlığı, BDDK, SPK, Vakıflar Genel Müdürlüğü, AFAD, TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu bütçelerini görüşmek üzere toplandı. Genel Kurul’da milletvekilleri, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin 19’uncu yıldönümü dolayısıyla düşüncelerini dile getirdi. Milletvekillerinin konuşmalarından sonra oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Genel Kurul’a hitaben divanda oturan başörtülü AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’yı işaret ederek, “28 Şubat’a en güzel cevap işte bu divandır” dedi. Ayşenur Bahçekapılı’nın sözleri AK Parti grubundan yoğun alkış aldı.

Raşit Aydoğan ANKARA 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...