Acı dört bir yanda

Düzenleyen:
Acı dört bir yanda

GÜNDEM Haberleri

 Sur, Nusaybin ve İdil’de şehadet şerbeti içen güvenlik görevlileri; memleketlerinde düzenlenen törenlerle gözyaşları arasında uğurlandı.

Operasyonların sürdüğü ilçelerde şehit olan kahramanlar düzenlenen cenaze törenleri ardından ebediyete uğurlandı. Şırnak’ın İdil ilçesinde şehit olan Üsteğmen Mehmet Çiftçi (28) ve Uzman Çavuş Musa Yılmaz (26) için ilk tören 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlendi. Buradaki törenin ardından Çiftçi Ankara’da, Yılmaz’ın cenazesi de Elazığ’da dularla defnedildi. Onlarla aynı gün Nusaybin’de şehit olan 3 çocuk babası polis memuru Ercan Günay ise memleketi Adana’nın Kozan ilçesinde uğurlandı. Törende Günay’ın eşi Sibel, annesi Gülsen ve çocukları gözyaşlarına hâkim olamadı. Şehidin yakınlarını polisler teskin etti. Acının diğer bir adresi ise Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun Ordu’daki baba ocağıydı. Şehidin cenaze töreninde baba Mustafa, annesi Havva, eşi Özlem Efiloğlu güçlükle ayakta durabildi. Cenaze törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da şehidin babası, annesi ve eşine başsağlığı dileğinde bulundu. Şehidin bir süre önce doğduğu öğrenilen yeğeni, yakınları tarafından içinde bulunduğu bebek taşıma çantası ile tabutun üzerine konuldu. Şehidin eşi Özlem Efiloğlu’nun, “Beni de yanına al aşkım” feryadı törene katılan herkesi duygulandırdı. Ayrıca Efiloğlu’nun, Diyarbakır’dan gelen silah arkadaşları da şehidin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. 
Acı dört bir yanda

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...