Astsubaylar Genelkurmay Karargahı’nda

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Astsubaylar Genelkurmay Karargahı’nda

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, 7-9 Mart tarihlerinde Genelkurmay Karargahı’nda "TSK Komutanlık Astsubayları Semineri" düzenlendiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan toplam 185 komutanlık astsubayının katılımıyle 7-9 Mart’ta, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı’nda "TSK Komutanlık Astsubayları Semineri" gerçekleştirildiği belirtildi. Anıtkabir ziyaretini takiben icra edilen seminer faaliyetinde, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bütüncül yapısında astsubay mesleği ve kurumsal bağlılık, liderlik ve etkili iletişim, kurum içi iletişim konuları görüşüldü. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, seminer faaliyetlerinin ikinci gününe katılarak astsubaylara hitaben yaptığı konuşmada, komutanlık astsubaylarına rol model olarak düşen önemli görevler olduğunu belirttiği, birlik, beraberlik ve aidiyet duygusunun önemini vurguladığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...