Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan’ın kardeşi trafikte bıçaklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan’ın kardeşi trafikte bıçaklandı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın kardeşi Fatih Sarı, trafikte kendisine çarpan sürücü tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Sarı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Başkan Yeni, olayı öğrenir öğrenmez Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Fatih Sarı’yı ziyaret etti. Yeni ziyaretin ardından basın mensuplarına, karın bölgesinden bıçakla yaralanan Sarı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

D-400 Karayolu Girne Bulvarı’nda Fatih Sarı’nın kullandığı otomobile arkasından gelen aracın çarptığını, polis çağırmak istemesi üzerine şahsın karşı çıkarak Sarı’yı bıçakladığını anlattı. Fikret Yeni, Bakan Sarı’nın da konudan haberdar edildiğini kaydetti. Bu arada, suç aleti bıçak ile birlikte gözaltına alınan A.A. sağlık raporu için adli tıp birimine götürüldü.

BAKAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bakan Sarı’nın kardeşi Fatih Sarı’nın bugün Adana’da yaşanan trafik kazasının ardından istenilmeyen bir tartışma sonucu hafif bir şekilde yaralandığı belirtilerek," Sayın Sarı’nın sağlık durumu iyi olup konu adli makamlara intikal etmiştir" ifadesi kullanıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın konuya ilişkin değerlendirmesi ise şu şekilde ifade edildi:

“Allah yola çıkan tüm vatandaşlarımızı kazadan ve her türlü kötülükten korusun. Bu vesileyle trafikte olan herkesi sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sorunlarımızı hukuk kuralları çerçevesinde diyalogla çözmeliyiz. Şiddet hiçbir zaman bir çözüm yolu değildir.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...