Kilis’e 3 roket mermisi düştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kilis’e 3 roket mermisi düştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kilis’te kent merkezindeki jandarma lojmanlarının bulunduğu bölgeye Suriye tarafından ateşlenen 3 roket düştü.

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi, Kilis Emniyet Müdürlüğünün yakınındaki askeri lojmanlar ile Adalet Sarayı arkasındaki araziye düştü. Alınan bilgiye göre, Kilis Emniyet Müdürlüğünün yakınındaki askeri lojmanlar ile Adalet Sarayı'nın arkasındaki araziye, Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi isabet etti.
Askeri lojmanlara isabet eden roket mermisi patlamazken, binada hasar oluştu. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay sonrası vatandaşları bölgeden uzaklaştıran güvenlik güçleri, önlemlerini artırdı. Bomba imha uzmanları da olay yerinde geniş çaplı çalışma başlattı. Bu arada, gelişmelerle ilgili Kilis Valiliği de resmi internet sitesinden açıklama yaptı.
Açıklamada, "Saat: 15.00 sıralarında Suriye'den geldiği tahmin edilen 2 roket mermisi Kilis şehir merkezindeki muhtelif binalara ve boş araziye düşmüştür. Olay sonrasında vatandaşlarımızda herhangi bir can kaybı ve yaralanma meydana gelmemiştir. Patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluşmuştur" denildi.
 
Bir roket daha atıldı
Kilis'e Suriye tarfından ateşlenen bir roket mermisinin daha düştüğü bildirildi.
Adliye binasının arkasındaki boş araziye ve askeri lojmanlara düşen roket mermilerinden sonra kent merkezine bir roket mermisinin daha düştüğü belirtildi. Roket mermisinin düştüğü bölgeye arama kurtarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...