Teröristler öğretmenevine saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Teröristler öğretmenevine saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Teröristler, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla yakınındaki öğretmenevine havan ve roketatarlı saldırıda bulundu, olayda can kaybı ve yaralanan olmazken hasar meydana geldi.

Yüksekova'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sürüyor. Alınan bilgiye göre, ilçede teröristlerce Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeşildere, Yeni, Cumhuriyet, Dize, Güngör ve Esentepe mahallelerinde kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla 13 Mart'taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle" operasyonu devam ediyor. Operasyonu titizlikle yürüten güvenlik güçleri, Yeşildere mahallesindeki bir binada, içerisinde tıbbi malzeme bulunan teröristlere ait sırt çantası ele geçirdi.
 
OPERASYONDA 45 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
 
Genelkurmay Başkanlığı da ilçede devam eden operasyona ilişkin yaptığı duyuruda, 7 terör örgütü mensubunun daha etkisiz hale getirildiğini, şimdiye kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 45'e yükseldiğini bildirdi. Açıklamada ayrıca operasyonda 19 el yapımı patlayıcının imha edildiği belirtildi.
 
EMNİYET VE ÖĞRETMENEVİNE SALDIRI
 
İlçede, terör örgütü mensupları, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasıyla yakınındaki öğretmenevine havan ve roketatarlı saldırı gerçekleştirdi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken iki binada hasar oluştu. Güvenlik güçleri, saldırının düzenlendiği bölgeye yönelik operasyonlarını yoğunlaştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...