Komutanım bırakıp gitme

Düzenleyen:
Komutanım bırakıp gitme

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Halil Özdemir’in (36) cenazesi, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesinde defnedildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Yüzbaşı Halil Özdemir’in (36) cenazesi, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesinde defnedildi. Şehidin 7 aylık eşi Pınar Özdemir, yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Şehit Halil Özdemir’in Niğde Bor Jandarma Komutanıyken şoförü olan Asaf Başal da, Ankara’dan tören için geldi. Cenaze arabasının önünde duran Asaf Başal, “Komutanım 1 yıl senin kapını açtım. Seni böyle mi görecektim. Kalk gel, ne olursun gitme. Gitme beni bırakıp gitme komutanım” diyerek ağladı. Fotoğrafı öpen Asaf Başal’ın feryatları ise yürek burktu. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...