HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tanklar Eski Kışla mahallesine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tanklar Eski Kışla mahallesine girdi
Hakkari, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar sürerken, Eski Kışla mahallesinde sabah saatlerinde tank ve zırhlı araç hareketliliği yaşandı.

İlçenin Orman, Eski Kışla, Esentepe, Esenyurt, Cumhuriyet, Dize ve Güngör mahallelerindeki hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lı gurupların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu devam ediyor. Gece boyunca top atışlarının yapıldığı ilçede sabah saatlerinden itibaren zırhlı araç ve tank hareketliliği başladı. İlk hendek ve barikatların kurulduğu Eski Kışla mahallesine daha önceki operasyonlarda Türk bayrağı dikilirken, bugün o mahalleye çok sayıda tank girdi. Mahallede bulunan ve Şahin Tepesi olarak adlandırılan şehre hakim tepeye doğru çıkan tankların buradan mahalleyi kontrol altına alması bekleniyor. 
Genelkurmay Başkanlığı, bugünkü açıklamasında, operasyonda şu ana kadar 92 PKK’lının etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...