Cumhurbaşkanı Erdoğan, John Kerry ile görüştü

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, John Kerry ile görüştü

GÜNDEM Haberleri

ABD'de temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington büyükelçiliği rezidansında, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüştü.

ABD'de temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile 45 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. 

Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı  İbrahim Kalın'ın yanı sıra ABD Başkanı Barack Obama'nın IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett McGurk ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, John Kerry ile görüştü

Görüşmede, Ankara, İstanbul ve Brüksel'deki saldırılardan sonra terörle mücadele konusunda nasıl adımlar atılacağı ve Türkiye'nin ulusal güvenlik sorunu olarak gördüğü PKK, PYD gibi unsurların yanısıra Türkiye'nin ulusal güvenliğine tehdit olarak gördüğü cemaat konusunun görüşüldüğü tahmin ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, John Kerry ile görüştü

OBAMA İLE GÖRÜŞMESİ DE BEKLENİYOR

Beyaz Saray da, ABD Başkanı Obama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında resmi olmayan bir görüşmenin beklendiğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...