Azeri gazeteci: Keşke herkes Erdoğan gibi duyarlı olsa

Düzenleyen:
Azeri gazeteci: Keşke herkes  Erdoğan gibi  duyarlı olsa

GÜNDEM Haberleri

Azerbaycan’daki şehitler için gözyaşı döken Ataşova, Cumhurbaşkanının da aynı şekilde duygulandığını belirterek, ülkesi adına teşekkür etti

Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi’nin açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ağlayarak Azerbaycan’daki şehit askerlerle ilgili soru soran Azeri muhabir Ganire Ataşova, “Gazeteci olarak hislerimi bildirmemeliyim, ama ben de anneyim. Çok duygulandım” dedi. Erdoğan’ın Türkiye’deki şehit haberlerinde medyanın tutumunu eleştirerek, “Bizim ülkemizde medyanın gözlerinde de bu gözyaşını görebilecek miyiz?” sözlerinin hatırlatılması üzerine Ataşova, “Vatana hıyanet etmek olmaz. Ne olursa olsun vatan senin canındır. Vatanımız olmasa ne yaparız? Erdoğan Azerbaycan’da çok seviliyor. Cumhurbaşkanı’nın benim hislerime bu kadar hassas yaklaşmasını beklemiyordum. Kendisine teşekkür ediyorum. O benim gözümde Azerbaycan kadınlarının, analarının yaşadıklarını hissetti ve bunu dünyaya gösterdi” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...