Kilis'e 2 roket mermisi düştü!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kilis'e 2 roket mermisi düştü!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kilis'e, Suriye'den atılan 2 roket mermisi düştü, 2 kişi yaralandı.

Suriye tarafından atılan 2 roket mermisinin düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Olay yerine yakın 2 okul geçici olarak boşaltıldı. Alınan bilgiye göre, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dilek Sokak ile İslambey Parkı yakınındaki sokağa Suriye tarafından ateşlenen 2 roket mermisi düştü. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. İslambey Parkı yakınındaki patlamada yaralanan 2 kişi 112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan Şahin ve Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Balkesen olay yerinde incelemelerde bulundu.
Her iki bölgede bulunan Kartalbey İlkokulu ile Mehmet Keçik Ortaokulu geçici olarak boşaltıldı.
Bu arada CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ve Gaziantep Milletvekili Akif Ekici olay yerine gelerek Emniyet Müdür Yardımcısı Balkesen'den bilgi aldı.
Kilis'e 2 roket mermisi düştü!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...