Yüksekova'daki askerlere moral desteği

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yüksekova'daki askerlere moral desteği

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonlarda görevli askerlere, ülkenin çeşitli il ve ilçelerinden gönderilen, üzerinde moral içerikli mesajların yer aldığı ev yapımı yiyecekler sunuldu.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Yüksekova'da devam eden operasyonlarda kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere, moral vermek amacıyla yurdun dört bir yanından hazırlanan börek, çörek, tatlıdan oluşan yiyecekler askerlere verildi.

Yüksekova'daki askerlere moral desteği

Paylaşılan fotoğraflarda, ev yapımı yiyeceklerin üzerinde "Evimizi sizler koruyorsunuz asker amcalarım", "Verdiğiniz bu zorlu mücadelede Allah yar ve yardımcınız olsun", "Kahraman asker ve polislerimiz, bizler sıcacık evimizde otururken canınız pahasına verdiğiniz mücadele için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerin yapabildiği ise bu mübarek mücadeleniz yanında okyanusta damla misalidir", "Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, sizlere güç kuvvet versin" yazılı notların bulunduğu görüldü.

Yüksekova'daki askerlere moral desteği

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...