Mardin'de eş başkanlar tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mardin'de eş başkanlar tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Ömerli ilçesinde operasyonda gözaltına alınan HDP Eş Başkanı Elmas Demircan ve DBP eş başkanları Mahmut Özdemir ile Esma Yılmaz tutuklandı.

Mardin’in Ömerli ilçesinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla gözaltına alınan HDP Eş Başkanı Elmas Demircan ve DBP eş başkanları Mahmut Özdemir ile Esma Yılmaz, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Mardin’in Ömerli ilçesinde HDP ve DBP ilçe binalarına 8 Nisan’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan HDP Eş Başkanı Elmas Demircan ve DBP eş başkanları Mahmut Özdemir ile Esma Yılmaz, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Ömerli Cumhuriyet Savcılığı, HDP Eş Başkanı Elmas Demircan ve DBP eş başkanları Mahmut Özdemir ile Esma Yılmaz’ı tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Mahkemede hakime ifade veren Demircan, Özdemir ve Yılmaz, tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...