Yüksekova kamuflajlı teröristlerden temizlendi

Düzenleyen:
Yüksekova kamuflajlı teröristlerden temizlendi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz Şubat ayında kar kamuflajıyla şov yapan PKK'lı teröristler etkisiz hale getirildi. Yüksekova'da bu kez, teröristlerin hain tuzaklarını bozguna uğratarak bölgeyi teröristlerden temizleyen güvenlik güçleri poz verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Yüksekova'da bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için operasyonlara devam ediliyor. Bugünkü çatışmalarda 13 terörist daha öldürüldü. Öte yandan PKK'lıların karargah olarak kullandığı alan ve bölgedeki tüm teröristler temizlendi.

Kamuflajlı teröristler öldürüldü
Yüksekova'da, geçtiğimiz Şubat ayında PKK'nın yeni oluşumu YPS mensupları, beyaz kamuflajlı ve tek tip kıyafetleriyle poz vererek PKK propagandası yapmayı amaçlayan teröristler de öldürüldü.

Yüksekova kamuflajlı teröristlerden temizlendi

Teröristlerin kendilerine asker görünümü vermeye çalışmaları da dikkat çekmişti. PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ile PKK, KCK ve YPS bayrakları taşıyan teröristler, fotoğrafları PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na yayınlatmıştı.

Güvenlik güçleri, bölgeyi teröristlerden temizledikten sonra aynı yerde poz vererek Türk askerinin gücünü gösterdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...