Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz başdanışman

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz başdanışman

GÜNDEM Haberleri

AK Parti eski milletvekili Ayşe Türkmenoğlu sürpriz bir kararla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hukuk Başdanışmanı oldu.Meclis’teki komisyonlarda önemli görevlerde bulunan Türkmenoğlu, Erdoğan’ın 25. danışmanı olacak.

Meclis’teki komisyonlarda önemli görevlerde bulunan Türkmenoğlu, Erdoğan’ın 25. danışmanı olacak. Yeni görevini dün öğrenen Türkmenoğlu, gün boyu tebrikleri kabul etti.

AYŞE TÜRKMENOĞLU KİMDİR?

20 Mart 1965'te Konya Kelhasan Kasabası'nda doğan Türkmenoğlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukat olarak çalışan Türkmenoğlu, Konya Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Çocuk Hakları Komisyonu'nda görev aldı. Çocuk Yetiştirme Yurdu ve Erkek Yetiştirme Yurdu Dernekleri'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Türkmenoğlu, 23. ve 24. dönem AK Parti Konya Milletvekilli seçildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...