HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yol kesen PKK'lılar neye uğradığına şaşırdı!

Düzenleyen: /
Yol kesen PKK'lılar neye uğradığına şaşırdı!
Yol Kesen Pkklı, Yol Kesen Teröristler, Adana, Adana Haberleri, Haber

GÜNDEM Haberleri

Adana’da gece yol kesip vatandaşı gasp eden 'PKK’lılardan biri polisle girilen çatışmada öldürülürken, yakalanan 6 'PKK’lıdan 3’ü ise tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı Seyhan ilçesi Küçükdikili mevkii Şehitlik Caddesi'nde gece, PKK'lı olduğu belirlenen 7 kişilik grup, yol kesip vatandaşı gasp etti. 3 gece art arda PKK'lılar tarafından gasp edilen vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek caddede önlem aldı. PKK'lılar gecenin ilerleyen saatlerinde yine ellerinde uzun namlulu silahlarla caddeye çıkıp yoldan geçen araçları durdurup haraç almaya ve gasp etmeye başlaması üzerine polis, sivil bir araçla caddeye hareket etti. Bu sırada PKK'lılar sivil polis aracını da durdurdu. Polis kimlik gösterince aracı durduran PKK'lı "polis" diye bağırdı. Bunun üzerine yol kenarında uzun namlulu silahlarla bekleyen PKK'lılar ateş açtı. Polis de ateşe karşılık verince çatışma çıktı.

ÇIKAN ÇATIŞMADA 1 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
Çıkan çatışmada Ferdinat Y. isimli PKK'lı öldürüldü. Diğer PKK'lılar ise karanlıktan faydalanarak kaçtı. Ancak polis PKK'lıları tek tek tespit ederek şafak vakti düzenlediği operasyonda yakaladı. Operasyonda evde yapılan aramalarda silah ve tüfekler ele geçirildi.

BİR PKK'LININ GÜNLÜĞÜNDEN ÇIKANLAR!
Emniyette sorguya alınan Yusuf D., Barış Ç., Hüseyin K., Mesut D., Muhammed D. ve Yunus G. daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcı, zanlıları tutuklanmaları talebiyle Adana 4. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Zanlılardan Yusuf D., Barış Ç. ve Hüseyin K. tutuklandı, Mesut D.'ye ise adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı verildi. Muhammet D. ile Yunus G.'ye ise ev hapsi verilerek serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...