HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Van'da zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı

Düzenleyen: /
Van'da zırhlı polis aracına roketatarlı saldırı
Van, Polis, Pkk, Haber

GÜNDEM Haberleri

VAN’da PKK'lı teröristler devriye görevi yapan ekibin bulunduğu zırhlı araca roketatar ve el yapımı patlayıcı ile saldırdı, 3 polis yaralandı.

Saldırı sabah saat 05.00 sıralarında İpekyolu İlçesi Hacıbekir Mahallesi Lalapaşa sokakta meydana geldi. Devri görevi yapan polis zırhlı aracı sokaktan geçerken PKK’lılar tarafından roketatarla ateş edildi. Roketin zırhlı aracın üzerinden sıyırıp geçmesi üzerine teröristler bu kez önceden yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi.

Zırhlı araçta hasar oluşurken ekipteki 3 polis yaralandı. Çağrılan ambulanslarla yaralı polisler Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerine sevk edilen takviye ekipler, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...