Şanlıurfa'da öldürülen teröristin cesedini amcası teşhis etti

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şanlıurfa'da öldürülen teröristin cesedini amcası teşhis etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa’da, polisle girdiği çatışmada etkisiz hale getirilen, Aktütün ve Dağlıca saldırılarına katılan PKK’lı terörist Cüneyt Aybar’ın cesedi otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda dün öğle saatlerinde polisin uygulama noktasından kaçan ve kovalamaca sırasında ateş açılan otomobildeki teröristler ile çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen PKK'lı Cüneyt Aybar’ın cesedi, kente gelen amcası Ahmet Aybar tarafından teşhis edildi. Otopsisi tamamlandıktan sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi morguna konulan Aybar’ın cesedi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından Siirt’e götürüldü. PKK’lı terörist Cüneyt Aybar'ın, terör örgütünün Aktütün ve Dağlıca saldırılarına katıldığı, ayrıca asker, polis ve korucuların şehit olduğu saldırıları gerçekleştirdiği açıklanmıştı. Bu arada dünkü çatışmada yaralı olarak ele geçirilen İsmail Kaya’nın tedavisi ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...